Povratni Prijevoz – Aplikacija za vučne službe

Povratni prijevoz je prva i jedina aplikacija za Android koja će olakšati vlasnicima vučnih službi da ne voze prazni u povratnim turama. Mi ne želimo rušiti cijene prijevoza nego napraviti mrežu vučnih službi kojima će u pravo vrijeme biti pružene vrijedne informacije o lokacijama, datumu i konkretnim rutama kojim određena vučna služba vozi prazna.

Što je to aplikacija Povratni prijevoz ?

Aplikacija nudi brz protok informacija neovisno dali tražite da povezete nešto u povratu ili da pronađete prazno vozilo da vama preveze teret po povoljnijoj cijeni.

Kome je aplikacija namijenjena?

Vlasnicima vučnih službi koji ne žele voziti prazni ili koji žele u povratnom prijevozu dogovoriti povoljniji prijevoz za sebe.

Kako se pridružiti?

Popunite obrazac za narudžbu s osnovnim podatcima o vašoj tvrtki na što ćemo vam poslati ponudu za plaćanje. Nakon uplate šaljemo vam korisničko ime i lozinku za logiranje u aplikaciju.

Kako koristiti aplikaciju?

Korištenje aplikacije “Povratni Prijevoz” je vrlo jednostavno, sastoji se o dodavanju poruke kada vozite prazni popunjavanjem kratke forme klikom na gumb “dodaj poruku”. Na raspolaganju su vam postavke gdje možete uključiti ili isključiti obavijesti o novim porukama drugih korisnika, mijenjati svoju adresu, kontakt, telefon i email.

Kako radi aplikacija?

Nakon prijave u aplikaciju vidjet ćete popis aktivnih vožnji po datumu. I sami možete dodati rutu ako imate praznu povratnu vožnju. Odabirete polazište i odredište, datum i težinu koju možete voziti. Po isteku datuma vaša poruka se automatski premješta iz aktivnih poruka na glavnom zaslonu aplikacije u kategoriju “moje poruke” koje samo vi vidite. Ukoliko želite poruku možete mijenjati i ponovo aktivirati ako na primjer vozite prazni ponovo u skorijoj budućnosti. Također, ukoliko dogovorite vožnju, poruku možete deaktivirati sami prije zakazanog datuma vožnje.

Aplikacija za vučne službePovratni Prijevoz